Egyszeri jó befektetés – robotfűnyíró ár

robotfűnyíró ár
robotfűnyíró ár

A tavasz beköszöntével kezdetét veszik a kerti tevekénységek is, többek között a fűnyírás. Gyakran szoktuk hallani, hogy a májusi eső aranyat ér, ez igaz is, és ami még inkább igaz a májusi esőkre, hogy egy – egy kiadós zápor után úgy nő a fű, mintha húznák. Heti több alkalommal is elő kell venni fűnyírót és szépen végig taszítani a kertben.

Az viszont biztos, hogy sokaknak nincs idejük ezt a tevékenységet heti több alkalommal is véghez vinni, sőt olyanok is vannak, akinek ez a tevékenység nem nyugis kikapcsolódást jelent, hanem 1-2 hetente kényszerűen ismétlődő nyűgöt. Nos, pontosan az ilyen személyeknek találták ki a robotfűnyírókat. A robotfűnyíró árban jóval eltér a hagyományos fűnyíroktól, azonban jó befektetés. A robotfűnyírók egyik legnagyobb előnye, hogy szinte teljesen hangtalanul dolgoznak, így a szomszédokat sem zavarja a működésük, sőt észre sem veszik, ha egy héten többször is füvet nyírunk. A robotfűnyíró ár tekintetében, mint már említettük valóban eltér a hagyományos fűnyíró árától, viszont a vásárlás során ne ez legyen a meghatározó.

A robotfűnyíró ár során gondoljunk arra, hogy a befektetéssel időt és energiát spórolunk. Ha nem csak tesztelni, hanem hosszabb távon is használni szeretnénk, akkor mindenképpen vegyük figyelembe a pázsit területét. Az egyszerűbb robotfűnyírok 600 négyzetméterre vannak hitelesítve, a komolyabb modellek akár 5000 négyzetméteres felületen is vígan elboldogulnak. A robotfűnyíró előnye, hogy nem gyűjti össze a fűnyesedéket, hanem speciális késeivel olyan apróra vagdossa, hogy az nem marad a fű tetején, hanem beesik a fűszálak közé, majd idővel beépül a talajba.