Végignézve egy modernkori építési helyszínt gyakran elképzelni sem tudjuk, hogy miként készülhettek el a nagyobb volumenű projektek a régmúltban. Gyakran a mai napig értetlenül állunk bizonyos épületek előtt, csodálva azok nagyságát minden tekintetben. Miként tudták véghezvinni a piramisok építését egy olyan korban, mikor még nem rendelkeztek teherhordó szerkezetek széles választékával? Ezen nem is érdemes töprengenünk. Bátran használjuk inkább ki a modern kor vívmányait és támaszkodjunk ezek kiemelkedő praktikumára.

Mire valók a teherhordó szerkezetek?

A teherhordó szerkezetek, mint például a PERI UP Flex, olyan ideiglenes rendszerek, amiket az építkezéseken és egyéb ipari projektek során használnak az egyes anyagok és felületek megtámasztására. Általában acélból vagy alumíniumból készülnek és moduláris elemekből állnak, amelyeket össze lehet szerelni különböző konfigurációkban a projekt igényeinek megfelelően. Legyen szó például gerendákról, tetőkről, hídelemekről, mindezek stabil megtámaszthatók a kiváló termékeknek hála.

A teherhordó szerkezetek felépítése

A PERI UP Flex esetében egy sokoldalúan felhasználható, moduláris rendszerről van szó, ami horganyzott acél rúdelemekkel, hevederekkel, merevítőkkel és járótáblákkal, valamint még oldalvédelemmel és további kiegészítőkkel rendelkezik. 25, illetve 50 cm-es raszterben változtatható, könnyen igazítható mezőhosszakkal van ellátva. A teherhordó szerkezetek ezen válfaja fokozatmentesen magasságigazítást nyújt a 2 m hosszú rúdelemekkel és különböző hosszúságú zárórudak kombinációjának köszönhetően. Egyszerűen remek befektetés!