A szolárium kozmetikumokkal meg lehet könnyíteni a barnulás folyamatát (forrás: hollandimpex.hu). Azok, akik sűrűn járnak szoláriumba már tudják, hogy az egészséges barnuláshoz bizony elengedhetetlen a bőr megfelelő ápolása. A mértékletesség mellett ez a második legfontosabb. A szoláriumozáshoz speciálisan kifejlesztett krémek segítségével sokkal intenzívebb barnulás érhető el, emellett a bőrt felkészítik a barnulásra. Tévhit, hogy ezek a krémek ragadnak, sőt nagyon kellemes az illatuk. A krémek segítenek megőrizni a bőrünk hidratáltságát hiszen szolizás közben a bőr kiszáradhat, amely az öregedési folyamatos is beindítja. Megfelelő folyadékfogyasztás és a megfelelő krémek használata mellett semmi miatt sem kell aggódnunk.

 

A szolárium krémek megvédik bőrünket a különféle károsodásoktól és gondoskodnak a bőr hidratáltságáról. A minőségi krémek antioxidánsokat tartalmaznak, amelyek a természetes növényi hatóanyagok mellett minden bőrtípusnak biztosítják a regenerációját. Ezeknek a krémeknek a használatával elkerülhetők a kiszáradásos tünetek, ráadásul a bőrt vitaminokkal is ellátják. A látványos barnulást elősegítik és szép tónusú barna színt kölcsönöznek a bőrnek. A krémek használata mellett tartós barnulásra tehetünk szert. Minden esetben olyan krémet kell választani, ami a saját bőrtípusunknak megfelelő. A hidratálás mellett a megfelelő tápanyagokat is biztosítják a bőrnek, így szoláriumozás közben bőrünk szépülni is tud.

 

A Hollandimpex webáruházában számtalan krém is beszerezhető. Több márkát és kiszerelés is kínálnak, így nem lesz probléma beszerezni a bőrünknek pontosan megfelelő szolárium krémet. A bronzosító krémek között találahatunk olyan krémet is, amely aloe vera-t és bőrbarát melanint tartalmaz. A lélegzetelállító barnulásért ezt a krémet érdemes már akár ma beszerezni. A krémben emellett többféle bőrvédő vitamin is megtalálható. Az őszibarackmagolaj mellett a természetes cukornád kivonat felel majd a gyönyörű bronz bőr eléréséért. A krémeket megfizethető árakon már a szolárium beszerzésekor érdemes a kosárba helyezni, így egyszerre fog megérkezni a gép és a többi kiegészítő is. A beüzemelés utána a szolárium így azonnal használatba vehető. A cégnél mindent be lehet szerezni egy helyen így külön futárdíjat sem kell fizetni, hogy végre minden készen álljon az otthoni barnuláshoz.