A gyökérkezelés veszprémi magánrendelőnkben egy igen fontos eljárásnak minősül, aminek a célja a fog megmentése és az ínygyulladás, illetve a foggyökér gyulladásának leghatékonyabb kezelése.

Veszprémi magánrendelőnkben a gyökérkezelés fontossága abban rejlik, hogy lehetővé teszi a fog megmentését és a fogszuvasodás okozta károsodások kezelését. A gyulladt fogbél, ha nem kezelik megfelelően, fájdalmat, duzzanatot és kellemetlenséget okozhat, és végül a fog elvesztéséhez vezethet. Veszprémi szakembereink által a gyökérkezelés azonban lehetővé teszi a fog megőrzését, amelynek természetes kinézetét és funkcióját is helyreállíthatják, így az érintett fog használható marad a mindennapi életben.

Veszprémi szakembereink által a gyökérkezelés folyamata több lépésből áll, és általában két vagy több fogászati látogatást igényel. Első lépésként fogászati szakemberünk röntgenfelvételeket készít a fogról, hogy megvizsgálja a gyulladás kiterjedését és az esetleges problémákat a foggyökeret körül. Gyökérkezelés következő fázisában veszprémi fogorvosunk érzéstelenítőt alkalmaz a fog környékére, hogy elkerülje a fájdalmat és kényelmetlenséget a beavatkozás során.