Végre itt a nyár, és elérkezett az az esemény, amit szinte mindenki vár: a futballbajnokság! A barátnőm már beletörődött, hogy minden második nyáron ez megy, ezért ilyenkorra időzítette a külön nyaralást a barátnőivel. Tudta, hogy a döntő napján áthívom majd a haverokat is, ezért mielőtt elment, azt mondta, hogy hagy nekem itthon egy kis csomagot, amit az internetről rendelt. Ha utolér a macskajaj, vagy bármi egyéb történik, ez segít majd, hogy jobban érezzem magam.

A nagy izgalomban természetesen eszünk ágában nem volt visszafogni magunkat a srácokkal. Ettünk és ittunk, a kelleténél valószínűleg jóval többet. Nem igazán néztem meg, hogy a barátnőm milyen csomagot hagyott itt. Arra emlékeztem, hogy pár nappal előtte jött a futár, de erre korábban is volt már példa, és sosem történt semmi különös. Épp úgy, ahogy a bulik alkalmával sem történt eddig soha semmilyen kirívóan különös dolog. Az este elején is így volt ez.

Majd Laci, aki éppen a következő adag chipset szerette volna kibontani, csúnyán elvágta közben az ujját. Kerestem a sebtapaszt a fiókban, de helyette egy számlát találtam a prevenciopatika.hu-tól. Kiderült, hogy a barátnőm onnan rendelt egy csomagot, és természetesen volt benne sebtapasz is. Sőt, sebfertőtlenítő is akadt! Emlékszem, annak hónapokkal előtte nagy hasznát vettem volna, amikor megsérültem barkácsolás közben. A hétköznapok sajnos veszélyesek tudnak lenni, de a nagy ünneplések is!

Laci sebét mindenesetre sikerült megfelelően ellátni, mert a prevenciopatika.hu csomagja tartalmazta hozzá a kellő eszközöket. Mint kiderült, egy webáruházról van szó, ahonnan mindenféle vény nélkül kapható gyógyászati terméket lehet kapni. Ezek minden háztartásban jól jönnek, és nem kell értük sorban állni. Ha nem vagyunk betegek, csak ezekért nem biztos, hogy bemennénk a patikába, ha pedig azok vagyunk, akkor megvesszük a gyógyszert, és rohanunk kifelé, nehogy másokat is megfertőzzünk. A netet böngészve viszont senkit sem érhet baj!

A másik barátommal, Tomival úgy ítéltük meg, hogy Lacinak az lenne a legjobb, ha most már lefeküdne aludni, és kipihenné a sörözés fáradalmait. Adtunk is neki egyet a természetes nyugtató hatású készítményből a prevenciopatika.hu csomagjából. Tomi is elkezdett közben rosszullétre panaszkodni, neki a túl sok gyomorsav okozott kellemetlen emésztési panaszokat. Bármilyen hihetetlen, erre is volt megfelelő készítmény a csomagban! Mintha a barátnőm pontosan ismerné mindannyiunk szervezetét, és az alapján választott volna a prevenciopatika.hu termékei közül! Valójában viszont arról van szó, hogy ezek a panaszok egyáltalán nem egyediek, és bárkivel előfordulhatnak, ezért jó is, ha rendelünk ezekből a termékekből otthonra, hogy bármikor elő tudjuk őket kapni, ha szükséges.

Szerencsére reggel mindenki többé-kevésbé egészségesen és jó hangulatban ébredt. A fejfájás viszont senkit sem kímélt, ahogy ez ilyenkor lenni szokott. Már nem is gondolkoztunk rajta, hogy mit kell ilyenkor tenni. Bevenni a prevenciopatika.hu-s tablettát, lehetőség szerint minél több folyadékkal. Ilyenkor a test regenerációjának felgyorsítása a cél, ami elég jól sikerült a készítményeknek hála.

Amikor megérkezett, a barátnőmnek természetesen az volt az első kérdése, hogy hogy vagyok. De én most már nem tartok semmitől! Megtudtam ugyanis, hogy a prevenciopatika.hu immunerősítő vitaminokat is árul. Így remélem, már az őszi járványt sem fogom elkapni, amikor mindig beteg lesz a fél iroda. Az egészségünkért gyakran kisebb dolgokkal is sokat tehetünk.