Voltatok már egy corvini randikuckóban?

corvini randikuckóban
corvini randikuckóban

Ha kettesben keresel programot a pároddal, akkor érdemes lehet megnézni az ehhez hasonló helyeket: https://buvohelykereso.com/buvohely/budapest-8-kerulet-corvin-kucko-119. A Corvin kuckóban egymást kényeztethetitek és ki8kapcsolódhattok a dolgos hétköznapokból. Az igényes környezetben megtalálható kuckó redőnnyel felszerelt és a hálószoba mellett kényelmes nappali. is. megtalálható. A jól felszerelt apartman kedvező árakon bérelhető akár pár órára is. A minőségi apartmanok megfizethető árakon érhetők el. Közalkalmazottaknak további kedvezményeket biztosítanak, amelyek a honlapon megtekinthetők.

 

Az igényesen. kialakított fürdőszobában kád került elhelyezésre és itt minden megtalálható, ami csak a tisztálkodáshoz szükséges. A fürdőszobában hajszárító, színvonalasa higiéniai eszközök várják a vendégeket, párokat. A nappaliban kábeltévé és internet elérés is biztosított. A tartalmas időtöltéshez itt minden elérhető. A konyha igen jól felszerelt és gépesített így igény esetén főzhettek is pároddal. Ha nem szeretnétek az időt a főzéssel eltölteni, akkor a közeli éttermekből étel rendelhető, vagy igény esetén a helyszínen is meg vacsorázhattok. A kellemes hangulatról még egy mini hifi is gondoskodik, így, ha magatokkal visztek egy romantikus cd-t, akkor úgy fogjátok magatokat érezni, mintha otthon lennétek saját lakásotokban. A különbség annyi lesz, hogy itt biztosan nem fog titeket senki sem megzavarni.

A lakást akár több napra is ki ehet bérelni. Több napos tartózkodás esetén az árak kedvezőbbek. Ha ki sem szeretnétek mozdulni a lakásból, akkor érkezés előtt vásároljatok be és készítsetek el mindent magatoknak. Itt erre is lehetőség nyílik. Ha úgy szeretnétek akkor a 4 fal között maradhattok akár napokon keresztül is. A tulajdonosok teljes diszkrécióval segítik, hogy tényleg romantikus és nyugodt pillanatokat tölthessetek el együtt a kiválasztott lakásban. A népszerű és elérhető áron kínált lakás után elég nagy. az érdeklődés, így érdemes a foglalásról minél előbb gondoskodni. Egy rövid telefonhívással pillanatok alatt lefoglalható a kis kuckó. A frekventált helyen megtalálható Corvin Kuckó vár minden szerelmespárt az év összes napján, hiszen egész évben nyitva tart.