Trükkök iroda takarításhoz: a laminált padló

A legtöbb irodában ma már a laminált padló a jól bevált burkolat, mivel nem csak praktikus, hanem rendkívül mutatós is, igazán esztétikus látványt nyújt. Ehhez persze elengedhetetlen az is, hogy a laminált padló mindig tiszta legyen, az ügyfelekre jó benyomást gyakoroljon.

Profi csapatunk által az iroda takarítás Budapest városában magába foglalja a padlótisztítást is. Ha tehát minőségi megoldásra, szakszerű kivitelezésre van szüksége, akkor csak annyit kell tennie, hogy bennünket bíz meg az iroda takarításának a feladatával. Ha olykor viszont saját maga szeretné ezt a feladatot ellátni, akkor most adunk pár remek tippet a minél szebb végeredmény érdekében.
A laminált padló esetében a nagyobb piszkokat egy puha kefével, vagy porszívóval kell takarítani, majd puha, száraz ronggyal kell áttörölni az egész területet. Távolítsa el a megmaradt port tisztító folyadékkal. Ha ezzel végzett, akkor cserélje le a porrongyot egy alig nedves ruhára és ismételje meg a folyamatot. A laminált padlóról tudni kell, hogy átlagos használat mellett különösebb takarítást nem igényel, sokszor a száraz tisztítás elég, amit porszívóval, vagy kefével megoldhat.
Az iroda takarítás során a porszívót használja puha parketta kefével, vagy száraz elektrosztatikus porronggyal, amely a port és hajat is vonzza. A padló tisztítása mindig hosszirányba történjen, végig a panelen, méghozzá átfedő cikk-cakk mozdulatokkal. A legtöbb esetben, ha makacs folt éktelenkedik a laminált padlón, akkor a legjobb megoldás, ha először letörli a foltot nedves ronggyal, a területet pedig áttörli padló tisztító folyadékkal.
Ha nincs laminált padló tisztító folyadék az irodában, akkor használhat bármilyen átlagos padlótisztítót. Jó, ha tudja, hogy a cipősarkok nyomait egy egyszerű radírgumival tüntetheti el. Ha viszont nem akar bajlódni mindezzel, akkor az alapos iroda takarítás Budapesten általunk várja, ezt ne feledje!