Szokjon le a dohányzásról e liquid használatával

Tervezgeti, hogy leszokna káros és kellemetlen szokásáról, de élvezi a dohányzás örömeit? Az elektromos cigaretta segítségével könnyen megszabadulhat sok kellemetlen dologtól ami a visszataszító leheletben és szagokban rejlik. e liquidek

Ha elektromos cigarettát szív nem kerül be annyi káros és mérgező anyag a szervezetébe, mint a hagyományos cigaretta használata során. Az e-liquid Propilén-glikol vagy növényi glicerin alapú folyadék.

Erősségétől függő mennyiségű nikotint, vizet és aromákat tartalmaz. A nikotint mivel mi keverjük bele, így akár kevesebbel élvezhetjük a dohányzástés könnyebben leszokhat a dohányzásról. E folyadék már különböző aromákkal ízesítve megtalálható. Teljesen mindegy, hogy ki mennyi ideje dohányzik. A megoldás: elektromos cigaretta! A cigaretta letételének – elektromos cigaretta használatára történő váltásnak – a füstmentesség fenntartásának, rengeteg pozitív hatása van! Egészségesebb, mivel erősségét mi határozzuk meg és elkerüljük a kellemetlen szagokat. Bármikor és bárhol használhatjuk, nyugodtan pöfékelhetünk, mert nem zavarja a nem dohányzó embereket, így nem fognak panaszkodni, hogy a passzív dohányzás áldozatai.