Saját weboldal programozás nélkül

Szeretne egy olyan weboldalt létrehozni, ami a saját stílusát tükrözi és az Ön keze munkája során jött létre? Akkor ez esetben lépjen be a wezzpage.hu oldalra és olvassa végig a lehetőségeket! A weboldal készítés nem tart sokáig, azonban nagyon át kell gondolni, hogy kiket szeretne megcélozni vele.

A saját weboldal készítés csupán néhány órát vesz igénybe, hogyha már konkrét elképzeléssel áll neki honlapot gyártani. A célközönség meghatározása az első. Ez egy olyan lépés, amit nem szabad, sőt, tilos kihagyni!

Ha már nagyjából tudja, hogy kit szeretne megszólítani az oldallal, akkor a honlap témáját és esztétikáját is eköré csoportosíthatja. A saját weboldal akár programozás nélkül is elkészíthető, amihez nem kell más, mint egy wordpress alapú oldal.

A Wezzpage is foglalkozik wordpress alapú oldalakkal. Ez tulajdonképpen hasonlít a Word-re, amiben ha már dolgozott, akkor felhasználó szintű Wezzpage szerkesztőnek számít. Egy saját weboldal képes megsokszorozni a bevételt, amennyiben jól van megszerkesztve és jó közönséget szólít meg általa.