OKJ-s biztonsági őr tanfolyam indul hamarosan

Ha még nincs szakmája, de szeretne 1-2 éven belül elhelyezkedni és jól fizető állást találni, akkor válassza az OKJ oktatóközpontot! Intézményünkben hamarosan biztonsági őr tanfolyam indul, ami igen népszerű képzés.

A szakképzett biztonsági őrökre folyamatos igény van, hiszen a rendezvényeken, koncerteken és egyéb eseményeken a biztonság fenntartása rendkívül fontos tényező. Mi is tartozik pontosan a személy- és vagyonőr munkakörébe? A biztonsági őr igen sok feladatnak meg kell feleljen.

A megfelelően szakképzett személy minden helyzetben megállja a helyét. A biztonsági őr a különböző védelmi szintű és besorolású létesítményekben végzi az őrzést, ellátja a belső és a közterületi járőrszolgálatot, helyszín-ellenőrzést végez a riasztásra kivonuló egység tagjaként és biztosítja az adott helyszínt.

A járőrözés közben elfogja a bűncselekményen és szabálysértésen tetten ért személyt. Rendezvényeken eltávolítja a rendezvényt akadályozó, zavaró személyeket. A biztonsági őri feladatköre igen tág, ezért szükséges a megfelelő képzés és felkészültség. Jelentkezzen képzésünkre még ma!