Neked milyen a mosolyod? – Fogszabályozás felnőtteknek

fogszabalyzo

Felnőtt korban sokan kellemetlennek érzik az egyenetlen fogaikat, hiszen egy mosoly mindent elárul. Nem lehet eltitkolni a rendezetlen fogsort, amely valljuk be őszintén sok esetben és élethelyzetben nem előnyös. Az üzleti életben mindenkitől elvárják a fehér és tökéletes fogsort. Van egy jó hírünk! Felnőtt korban is el lehet kezdeni a fogszabályozást, nem szükséges életünk végéig csúnya fogsorral élni. A szabálytalan fogak, a félmosolyok sokszor talán még visszataszítók is. Sokan nem tartják magukat elég vonzónak így párkapcsolatuk is félresiklik, ha egyáltalán van párkapcsolatuk. Ha nem mosolygunk, mert rossz a fogsorunk akkor egy életre elvágjuk magunkat a boldog pillanatoktól. Felnőttként is elérhető az egészséges és szép mosoly.

Fogtorlódáskor, fogak között megbújó hézagokról, megdőlt fogakról, állcsont furcsa helyzetéről is beszélhetünk. Ezeken segíteni tud a fogak szabályozása. Az ehhez kapcsolódó fogászati kezelések sok időt elvesznek, de a végeredmény majd magáért beszél. A kezelések után már nyugodtan nézhetünk tükörbe és néha még egy mosolyt is megejthetünk. A szabálytalan fogak megszűnnek, helyettük szép szabályos fogsort kapunk. A feltorlódott fogak tisztítása sokkal bonyolultabb, mint hinnénk és sok esetben nem is megvalósítható. Ilyenkor jönnek a gyulladások és a fogíny betegségek. Már nem csak a furcsa mosolyunkkal, hanem a fájdalommal is meg kell küzdeni. Ezeknek az elkerülésére megoldást nyújt szintén a fogszabályozás.

A Clinident fogászati centrumban szakképzett és nemzetközi tapasztalatot szerzett fogorvosok segítenek a felnőttkori fogszabályozásban. Ma már láthatatlan fogszabályozó megrendelésére is lehetőségünk nyílik. Az előadóművészeknek, a modelleknek, a színészeknek, az üzletembereknek mindenképpen érdemes élniük ezzel a lehetőséggel. A láthatatlan fogszabályozás mellett természetesen más egyéb megoldások is léteznek, ezt mindig a fogorvossal szükséges egyeztetni. A klinikára telefonon is kérhetünk időpontot. Az biztos, hogy gyorsan elkészül a fogszabályozó és a kezelés már pár hét múlva el is kezdődhet. Minél előbb vegyük fel a kapcsolatot a fogászati centrummal és talán már jövőre szebb mosollyal köszönthetjük az újévet.