Mihez érdemes karláncot viselni?

karláncot

Vannak olyan oldalak (mint például a schmuckekszer.hu), ahol egy helyen megnézheti, hogy milyen más ékszerekkel együtt érdemes karláncot viselni. Magukat a karláncokat ma már bármilyen alkalomra viselhetjük és legtöbb esetben a karlánc mellé egy nyakláncot választunk. A legmodernebb, de még a hagyományos karláncok is hódítanak. A Schmuck ékszer weboldalán elég egy pillantást vetnünk a kínálatra és máris gyorsan döntésre juthatunk. Kiemelten minőségi darabokat kínál az ékszerüzlet, ráadásul elérhető áron. Üzleti vacsorákhoz, romantikus párunkkal eltöltött estékhez is találhatunk karláncokat, karpereceket. A karlánc viselése leginkább azoknak ajánlott, akik szeretik követni a divatot és akiknek fontos az éppen aktuális trend követése.

Talán a férfiak körében annyira nem elterjedt, de mégis divatos a karlánc, ezért a minimalista arany és a fehérarany karpántokat ők is bátran viselhetik. A hölgyek inkább a kövekkel díszített darabokat részesítik előnyben. Ma már olyan karláncokat is meg lehet vásárolni, amelyek párban vannak, azaz egy párnak ajánlják. Színük, kialakításuk, mintázatuk utal az összetartozásra. Ha éppen kedvesünkkel évfordulót ünneplünk, akkor bátran döntsünk a közös karlánc mellett, ha ajándékozásra kerül sor. Uraknak ma már elérhetők az úgynevezett business karkötők, amelyet azoknak ajánlunk, akik annyira nem kedvelik az órákat. Az elegáns férfi ékszer ma is igen divatos. Bőrből és kaucsukból készülnek és nemesfémborítást kapnak ezek az egyedülálló ékszerek. A Schmuck ékszer kínálatában megtalálható karkötők többsége arany és ezüst, de találhatunk, fehér arany, ródium bevonatú ékszereket is a széles termékpalettában.

Még ma is bátran választhatják a hölgyek a Swarowski kristállyal díszített karkötőket, valamint az ametiszt, a topáz, az olivin, a citrin, a rubin vagy akár a briliáns ékszereket. Ezek az ékszerek eleganciát kölcsönöznek, így különleges alkalmakra bátran viselhetjük őket. Ez lehet egy bál, egy esküvő, egy fényűző party. Ezeknek az ékszereknek nem csak látszólagos, hanem valódi értékük van, amely egyben megtakarítási célt is szolgálhat. Ha a gyerekeknek keresünk ékszert, akkor az ékszerbolt kínálatából választhatunk olyan nyakláncot vagy gyűrűt, esetleg fülbevalót, amelynek viselése nem veszélyes. Kérés esetén ezeket az ékszereket méretre is igazítják, így biztosak lehetünk abban, hogy egy gyűrű nem fog leesni, vagy egy fülbevaló nem lesz túl nagy méretű.