Lúgosítással a jobb életvitelért

A test elsavasodása szinte minden betegség kialakulásában szerepet játszó tényező, állítja Dr. Robert Young amerikai sejtkutató professzor, aki évtizedeken át tanulmányozta a témát. A b17net.info összefoglalásában találkozhatunk a szervezet elsavasodásának következményeit bemutató rövid leírással, emellett megoldást is találhatunk a problémára, hiszen lúgosító kapszulák segíthetnek e probléma leküzdésében.

 

Az elsavasodás legismertebb következményei közé sorolhatjuk az elhízást, túlsúly kialakulását, a magas vérnyomást, a szív betegségeit, az érrendszeri elégtelenségeket, a magas koleszterin szintet, a cukorbetegséget, különböző allergiákat, az emésztési problémákat, különböző bőrproblémákat (bőrelváltozás, ekcéma, pikkelysömör), candidát és más gombás fertőzéseket is, alacsony energiaszintet és fáradékonyságot is okozhat, és alvászavarokat, depressziót is, emellett a rak kialakulásában is felelősnek tartják.

Az elsavasodás azért jelent problémát a szervezetünk számára, mert a testünk egy bizonyos ponton felül már nem képes kiválasztani tökéletesen a savfelesleget, így kénytelen elraktározni a szövetekben, ezt hívjuk önmérgezésnek, vagy kénytelen semlegesíteni őket, ehhez pedig arra van szükség, hogy ásványi anyagokat (főleg kalciumot, magnéziumot, káliumot, cinket és nátriumot) válasszon ki különféle szervekből, csontokból. Elraktározás esetében a sav olyan részen halmozódik fel a testnek, amely amúgy is legyengült, itt a vér nem lesz képes fenntartani továbbra is a sav-bázis egyensúlyt és a sejtek is elsavasodnak, ha ez huzamosabb ideig folytatódik, akkor ezek a sejtek el is pusztulnak. Megtörténhet, hogy a sejt nem elpusztul, hanem mutáns sejtté válik, ezek a rosszindulatú sejtek, amelyek nem reagálnak az agyból érkező impulzusokra, így képesek végtelenül és rendszertelenül szaporodni és kialakulnak a daganatos betegségek.

 

Az elsavasodás gátolja bizonyos szervek teljes kapacitású működését, az által, hogy a sav felgyűlése túl sűrűvé teszi a vért, lomhává a vérkeringést. A szervek nem megfelelő működése pedig jelentősen felgyorsítja az öregedést, gyakorivá teszi az betegségeket. Könnyebben fáradunk ki, kapunk el fertőzéseket, vírusokat. Gyakoriak lesznek a fejfájások, gyomorfájdalmak, izomfájdalmak is jelentkezhetnek.

 

A savasodás hatékony ellenszere, illetve a daganatos sejtek szaporodásának lelassulását elősegítő folyamat a lúgosítás, aminek legegyszerűbb módja, ha az ehhez szükséges anyagokat kapszula formájában vesszük magunkhoz. A http://www.b17am.info/lugosit.html oldalon találkozunk a Basocaps tablettával, ami ezt a feladatot hívatott teljesíteni, adagolásról, árról szintén ezen az oldalon található több információt.