Kutya felszerelések

Minden kisállatnak van mozgásigénye. Van amelyiknek ez kisebb, azonban egyes kutyafajták például napi több kilométer futás nélkül bizony rosszul érzik magukat. Ám a kutyasétáltatáshoz is elkell némi felszerelés. Tömegközlekedési eszközökön az állatszállításhoz kötelező a szájkosár és a póráz.

Akármennyire is barátságos, és emberszerető kedvencük, ezeket az előírásokat muszáj betartanunk, mert komoly büntetés lehet belőle, ha bármelyik is hiányzik. Aztán hideg időben érdemes rövidszőrű kedvenceinkre valamilyen ruhát/kabátot rakni, nehogy megfázás legyen az egészséges testmozgásból. Sokan még mindig furcsának tartják ezt, holott nincs ebben semmi különös. 

Aztán ha hosszabb sétára megyünk, vagy esetleg vendégségbe vagy hivatalosak, ahova négylábúnkat is magunkkal visszük, érdemes a folyadék utánpótlására is gondolni. Egy kisméretű fémtálat könnyedén magunkkal tudunk vinni, amiből később megitathatjuk kutyánkat.

Minden sétáltatáshoz és egyéb más kutyás tevékenységhez fűződő kiegészítőt néhány kattintással beszerezhet webshopunkból. Kedvező árak és gyors kiszállítási idő jellemzi boltunkat, ahol kutyás, macskás, és egyéb háziállat kiegészítőket talál.