Különböző méretű eladó ház Budaörs körzetében

Két fő okból adják az emberek házvásárlásra a fejüket. Az egyik, hogy közel szeretnének lenni a természethez, a másik pedig, hogy nagyobb alapterületen tudjanak élni a családjukkal. Mindkét típusból akad eladó ház Budaörs körzetében. A természetkedvelők sokszor megelégednek egy kisebb lakófelületű házzal, de igénylik a nagy telket. Akár már 10 millió Forint környékén hozzá lehet jutni egy ilyen összeállításhoz.

Amennyiben nem szeretnének egy olyan házat megvásárolni, amelyik egy másik család ízlését sugározza, akkor félkész házvételen is lehet gondolkodni. Abban az esetben, ha tetszik az épület beosztása és a telek is megfelelő, akkor ne habozzon belevágni a kalandba! A házépítés igazi kaland, hiszen olyanná varázsolja, amilyenre mindig is vágyott. Ilyen eladó ház Budaörs közvetlen közelében is megtalálható. Ezeknek az ára, alapterülettől és telekmérettől függ.

Ha fontosabbnak tartja azt, hogy jelentős élhető felülete legyen az ingatlannak, illetve többféle extra szobával és helyiséggel is fel legyen szerelve, akkor 100 millió Forint körüli összeget kell rááldoznia. 100 négyzetméter feletti házak ugyan megtalálhatóak ezen a környéken 50 millióért is, de ehhez rengeteg belső átalakítást kell eszközölni.

Érdemesebb inkább áttekinteni a kínálatot abból a szempontból, hogy van-e eladó ház Budaörs közelében, amelyik teljesen kész és azonnal beköltözhető. Ezeknek az ára már kezdik súrolni a 100 milliót. A legtöbb ilyenben több fürdőszoba, vendégszoba van és némelyikben még úszómedence is.