Kiváló fiatalító eljárás a Drakula-terápia

Drakula-terápia

Egy bizonyos kor után, szinte minden nő picit irigykedve tekint fiatalabb nőtársaira, a feszes bőrre, az alig látszódó aprócska ráncokra. Létezik most egy olyan bőrfeszesítő eljárás, a Drakula-terápia, aminek a segítségével csökkenthetőek a felületes ráncok, enyhíthetőek bizonyos bőrhibák.

Érdekes ez az elnevezés az eljárásra, aminek során, tulajdonképpen a saját vérünk szépíti és revitalizálja a bőrt. A Drakula-terápia alkalmazható bármelyik testrészre, de a látványos eredménynek köszönhetően, leggyakrabban az arc, dekoltázs, nyak és a kézfej fiatalítására alkalmazzák.

A levett vért centrifugálással elemeire bontják és a tiszta vérplazmát használják a kezelésre, amit dúsíthatnak vitaminokkal és aminosavakkal. A Drakula-terápia abban az esetben alkalmazható, ha a kezelt bőrfelület egészséges, nincs rajta elváltozás, betegség, illetve azoknál a személyeknél nem végezhető el a beavatkozás, akinek véralvadási problémája, krónikus májbetegsége van és még néhány más betegség esetén sem lehet alkalmazni.