Kerti tároló konténerek

Akármilyen kicsi is egy kert, azt egészen biztos, hogy gondozni kell, legyen az konyha- vagy virágoskert, vagy csak szimplán egy szépen befüvesített kis kertkapcsolat. A kerti munkákhoz pedig elengedhetetlen néhány szezonnak és munkatípusnak megfelelő szerszám és eszköz, amiket érdemes praktikus helyen tárolni. Éppen erre a célra való a szerszámtároló konténer. Egy megfelelő méretű és kinézetű kerti fém szerszámtároló sok, amúgy önmagában nem túl dekoratív szerszámot elnyel, kívülről pedig tetszőleges színűre festhető, díszíthető, így nemcsak hasznos, de egy szép kis elemévé is válhat egy kiskertnek.
Egy szerszámtároló konténer tetejére is szerelhető ereszcsatorna, aminek a segítségével egy megfelelő elvezetéssel értékes esővizet gyűjthetünk kertünk öntözésére. Akár egy kisebb eresz is rögzíthető hozzá, így pedig még hasznosabb és sokoldalúbb a felhasználása a kerti fém szerszámtároló helyiségnek.
Természetesen ennél a típusnál is léteznek különböző méretek. A legkisebb fajtákban tényleg csak néhány nyeles szerszám fér el szorosan egymás mellé beállítva, de a nagyobbak funkcionálhatnak akár műhelyként is.