Kérjen karácsonyra hajbeültetést

Az emberek többségének komoly fejtörést okoz az, hogy mit ajándékozzon szeretteinek karácsonyra. Éppen ezért a karácsony közeledtével egyre többen kérdezik meg az ismerőseiket, hogy mit szeretnének kapni az ünnepek alkalmából. ma már egyáltalán nem meglepő és nem is kell szégyellni azt, ha valaki nem konkrét használati tárgyat  kér, hanem például egy utazást, vagy egyéb nem megfogható dolgot. Ilyen lehet például a hajbeültetés is. Nagyon sok hajritkulásban szenvedő fontolgatja, hogy végleges megoldásként a hajbeültetést választja. Nekik javasolható, hogy bátran kérjenek hajbeültetést ajándékba.

Hajbeültetés férfiak és nők számára is

Leggyakrabban az úgynevezett férfias típusú kopaszodás esetén végeznek hajbeültetést. Ez az állapot férfiaknál és nőknél is előfordulhat. Akit zavar a hajhiánya, kopaszodása, azok számára  a hajbeültetés (férfiak és nők esetében is) javasolt és sikeres lehet.

Az öröklött kopaszodás mellett az úgynevezett „szerzett” hajhiányok esetében is jó eredménnyel végezhető el a hajbeültetés. Ez elsősorban sérülés, betegség okozta (heges) hajhiány (helyreállító hajbeültetés), illetve zavaró hatású, vagy elégtelen előző hajátültetés utáni korrekciós hajbeültetés esetekre vonatkozik.

A hajbeültetéssel jó eredmények garantálhatók

 

A Sikos Klinikán jó eredményt tudnak garantálni azoknak, akiknek hajhiányuk az átültethető hajmennyiséggel jó összhatással, kellő hajsűrűséggel kezelhető. Szintén jó eredmény várható akkor, ha ugyan a hajhiány nagyobb kiterjedésű, de a páciens részleges fedéssel is elégedett, illetve több műtéttel lehet fokozni az eredményességet.

Hölgyek esetében külön mérlegelés tárgyát képezi a műtéthez esetleg szükséges hajvágás vagy a műtét utáni esetleges hajhullás előfordulása. Hölgyek esetében sajnos előfordul, hogy az adóhely lehetőségei és a fedési igény között olyan nagy a különbség, hogy bár tudnánk valamennyit javítani, de biztos, hogy ez nem lenne elég a páciens elégedettségéhez, ezért inkább nem javasolják műtétet.

A hajbeültetésről bővebb információkat és a beavatkozás eredményeit bemutató képeket is találhatnak az shklinika.hu weboldalon.