Kényelmesen a hétköznapokban a nagykosaras melltartóval

Nagykosaras melltartó
Nagykosaras melltartó

Szinte nincs olyan nő, aki egyetlen melltartót sem birtokol: ez a ruhadarab végigkísér minket a tinédzserkorunktól egészen a halálunkig, és a legtöbben viseljük is a melltartónkat minden nap, sőt néhányan még éjszakára sem veszik le.

Azonban a melltartó viseléssel kapcsolatban a legnagyobb tévhit, hogy segít megelőzni a mellek megereszkedését. A megereszkedés azonban természetes folyamat, amit sok tényező befolyásol, leginkább a génjeink és az életmódunk befolyásolja. A melltartó viselés lebeszélésről nem lehet a hölgyeket, sőt nem is kell, viszont arra már lehet ösztönözni, hogy jól kiválasztott méretű melltartót hordjanak.

A rosszul kiválasztott, nem megfelelő fazonú és méretű melltartónak számos káros hatása van, például a nyirokkeringést és a vérkeringést is elszoríthatja, lelassíthatja, emellett fájdalmat okozhat a mellkasban, a hátban, a vállban és a nyakban. Lényeges tehát, hogyha nagykosaras melltartó passzol a melleinkhez, akkor azt hordjuk, hiszen a tökéletes darab nemcsak kényelmes, tartja, formálja a kebleket, hanem önbizalmat, magabiztosságot ad azáltal, hogy jól érzed magad benne. A nagy mellek elve kényelmetlenek, viszont egy jól kiválasztott nagykosaras melltartó segít kényelmessé tenni a mindennapokat.

A legelőnyösebb melltartó megtalálásához azt is lényeges figyelni, milyen formájúak a mellek, előre vagy éppen oldalra állnak, lógnak le, illetve, hogy milyen széles a hát. Éppen ezért a nagykosaras melltartó kiválasztása során nem elegendő csupán azt venni, hogy nagyméretű mellekkel áldott meg az ég, hanem az előbb említett tulajdonságokat is figyelembe kell venni.