Kávéautomata kihelyezése

Ha kávé-, de akár italautomatát szeretne üzemeltetni, nem kell mást tennie, csak kattintson az Insomnia Hungary kft. – http://insomniakft.hu – oldalára és válassza ki az Ön számára leginkább megfelelő automatát, legyen az kávéautomata vagy italautomata.

Az Insomnia kft. alapvetően kávéautamata bérbeadásával foglalkozik, de ha igény van rá értékesítéssel is. A kávéautomata kihelyezése, üzembe helyezése, karbantartása, feltöltése és szervizelése semmilyen többletköltséggel nem jár az Ön számára.

A kihelyezett kávéautomatákat rendszeresen ellenőrzik, biztosítják a folyamatos feltöltöttséget és garantálják az állandó tisztaságot illetve higiéniát. Modern érmevisszaadó rendszerrel és digitális kijelzővel működő pénzvizsgálóval is felszerelt elsősorban Olaszországból, Amerikából, illetve Angliából származó Saeco, Profile és Crane típusú, korszerű kávéautomatákat adnak bérbe, amelyeket alapesetben olasz Punto It kiváló szemes kávéjával töltenek fel, de választhatják pl. a Paloma, a Segafredo, az Omnia vagy a Bravos kávét is, de akár a Nescafé Gold instant kávét is.

Esetleges meghibásodás esetén, 24 órán elhárítják, de ha szükséges csere automatát is biztosítanak.