Ilyen lesz a Samsung Galaxy Note 4 csúcsmobil!

Hamarosan jön a nagyméretű okostelefonok (phabletek) királya, azaz a Samsung Galaxy Note széria legújabb, negyedik tagja. A tavalyi modell hatalmas siker lett, és így a Galaxy Note 4-el kapcsolatban is nagyok az elvárások. Persze lesz itt bőven újítás, tehát nem kell félni attól, hogy egy unalmas mobilt mutat majd be a Samsung. Eddig egyébként főleg csak pletykák vannak a készülékről, de sok mindet lehet azért sejteni már most is.

Eddig minden évben 0.2 collal nőtt meg a Note mobilok kijelzője, és ennek megfelelően volt már 5.3, 5.5, és 5.7 colos is. Érdekesség azonban, hogy az új Note 4 már nem nő tovább, de az 5.7 inches panel felbontása már QHD lesz a korábbi full HD helyett. Ez pontosan 2560×1440 pixel, ami azért nagyon éles képet ad majd. A készülék processzora is sokat erősödik, mivel az új négymagos Qualcomm Snapdragon 805 lesz benne, ami a csúcskategóriát képviseli, de most még egyik készülékben sincs ez a hardver.

További érdekesség lehet még a vízállóság, pontosabban az IP67-es tanúsítvány, de kapunk még pulzusmérőt és ujjlenyomat olvasót is a Galaxy S5-höz hasonlóan. Eddig ezek a főbb hírek a Samsung Galaxy Note 4-ről, de biztosan több érdekesség is ki fog még derülni, úgyhogy kövesd te is a napidroid.hu-t a legfrissebb mobilos hírekért!