Hol olvashatom el a BANG társasjáték játékszabályait?

bang
bang

Ezen az oldalon megtalálhatja a vadnyugati témájú BANG társasjáték szabályait: https://tarsasjatekrendeles.hu/BANG_kartyajatek_magyar_kiadas. Minden társasjátéknál fontos, hogy a szabályokat ismerjük, de ezt legtöbbször mellékelik is a játékoknál. Viszont ha még magunk sem tudjuk, hogy milyen játékra vágyunk, akkor a társasjátékrendelés oldal nagy segítséget jelenthet, hiszen itt több társas leírását és szabályait is megtaláljuk. A szabályokat átolvasva sokkal könnyebben el tudjuk dönteni, hogy az adott játékot megvehetjük-e gyermekeinknek vagy akár saját magunknak és barátainknak.

 

A Bang kártyajáték 4690 forintért rendelhető meg most és még decemberben házhoz is szállítják. Tökéletes ajándék lehet a karácsonyfa alatt. A régi vadnyugatot idéző játékot leginkább a nagyobb korosztálynak ajánljuk, hiszen itt lesz lövöldözés a vadnyugati pisztolyforgatók között. A seriff, a banditák és a szerencsevadász szereplők mindegyike érdekes feladatot kap. A serifhelyettesek a játék során végig a serifet védik. A vadnyugati játék legújabb változata került most a boltok polcaira. Ha szeretnénk még kiegészítőt is vásárolhatunk hozzá, így még izgalmasabb kalandban lesz részünk. A Gold Rush kiegészítő segítségével az Aranyláz idejébe csöppenhetünk, amikor bizony sokan harcoltak a nemesfémért. A játék során lehet aranyrögöket gyűjteni és természetesen folyamatosan fel lehet frissíteni a felszereléseket is.

 

A karácsony minden családban a szeretetről, a gyerekekről szól. Ha végre összejön a család, akkor egy kellemes társasjátékkal még izgalmasabbá tehetjük a közösen eltöltött perceket. A társasjátékok rendelését nagyon gyorsan megoldhatjuk a webáruházban és a kiszállítás is gyorsan megtörténik. Ha itt rendelünk, akkor biztosak lehetünk abban, hogy bekerül a karácsonyfa alá a legújabb játék, amely a csalás összes tagjának nagy élményt nyújt. Többféle szállítási mód közül is választhatunk. Fizethetjük bankkártyával, kérhetjük utánvéttel is csomagunkat. A lényeg, hogy a rendelést minél gyorsabban indítsuk el, ha nem akarunk lemaradni a megfizethető áru és izgalmas kártyajátékról.