Headonist élmény a Corvin Plázánál

Headonist élmény
Headonist élmény

Fodrász szalonok sokasága található meg Budapesten és egyre több nyílik, azonban a Corvin Pláza szomszédságában található Headonist, mind közül kiemelkedik. A női hajvágás mellett férfi hajvágással, sőt szakáll igazítással is foglalkoznak. A szalonban dolgozók régóta egy csapatot alkotnak, így a meghitt és nyugodt légkör, valamint a szakmai hozzáértés garantált. A fodrászatban a legkülönfélébb frizurákat kérhetjük, hiszen akár fénykép alapján is elkészítik a hajkölteményeket.

A szalon egy nyugodt kis előkerttel rendelkezik és az utca zajától teljesen mentes. Itt végre mindenki kipihenheti magát, amellett hogy megszépülve távozik. A különleges vágások és a színek teljes kavalkádja vár mindenkire. A férfiaknak nem szükséges külön borbélyhoz is bejelentkezniük és külön elutazni, hiszen helyben megoldható ez is.  Nő hajfestés terén, a manapság oly divatos ombre illetve balayage festés is kérhető, hiszen a kollégák folyamatosan képzik magukat, hogy a legdivatosabb irányzatokkal lephessék meg vendégeiket.

Ebben a fodrászatban nem kell csöndben ülni a székben, hiszen az egyik legfontosabb a személyes kontaktus kialakítása a vendégekkel. Csak így lehet tökéleteset és maradandót alkotni. A Headonist egy élményt is nyújt, nem csak szimplán a frizuránk készülhet el. Ide minden hölgynek érdemes ellátogatnia.

A fodrászatok zömébe csak telefonálással lehet időpontot kérni. Mindenkit idegesít, amikor már 10. alkalommal hívja a szalont és a telefont nem veszik fel. Egy idő után minden vendég elunja a felesleges telefonálgatást és új szalon után néz. Ez a szalon ebben is más, hiszen már a weboldalon le lehet foglalni a számunkra ideális időpontot. Egy naptárból mi magunk választhatjuk ki a legkedvezőbb időszakot a hajvágásra. A foglalásról email értesítőt is küldenek a szalonból, hogy még véletlenül se felejtkezzünk el a szépítkezés időpontjáról. Ne felejtsük el, hogy itt nő-férfi mesterfodrászok, borbélyok várnak mindenkire, emellett a legcsendesebb és legmeghittebb környezetben szépülhetünk Budapest belvárosában!