Ha szüksége van némi termőföldre

Mint ahogyan azt már egy másik cikkben is írtam, az a tervem, hogy jövőre, remélhetőleg még tél végén, vagy kora tavasszal, komoly átalakításokba kezdek a kertemben.
Azt is megemlítettem, hogy szeretnék, lépcsőzetesen szinteltolódásokat kialakítani, amivel kicsit kitágítanám a teret és talán még egy két hangulatos kis ülőrészt is bele tudok csempészni majd. Persze ennek az egyik legegyszerűbb módja, ha a síkba ásással lyukakat hozok létre és a kitermelt földből megemelem a talajt egy másik részen, de elég nagy a kert, így akárhogy is számolom, annyit egyszerűen nem áshatok, ha nem akarok tavat, hogy elég legyen az így kitermelt föld.
Mindenképpen meg kell oldanom ezt a kérdést, ráadásul, bár az átlagosnál jobb minőségű a föld a kertben, azért egy kis frissítés nem ártana. Ezzel csak az a problémám, hogy igen nagy mennyiségű termőföldet kell, vásároljak, köbméterekről beszélünk, amit nagyon költséges és macerás lenne a kertészetekben megvásárolható zsákos termékekkel megoldani.
Szerencsére találtam olyan lehetőséget, hogy termőföld szállítás, ami azt jelenti, hogy sokkal olcsóbban juthatok a nagy mennyiségű, jó minőségű talajhoz és még házhoz is hozzák.
A termőföld szállítás mellett, arra is gondolnom kell, hogy a már kialakított lépcsőket valahogy meg kell tartani, el ne mossa az eső. Erre valamilyen tégla, terméskő vagy esetleg beton elemeket használnék, még nem döntöttem el, tehát olyan céget kerestem, ahol építőanyag kiszállítás is van a föld mellett.
Találtam is ilyet, így én, az építőanyag kiszállítást és a termőföld szállítást, minden bizonnyal a Budakeszi Tüzéptől fogom megrendelni!