Ha gyerekrendezvény, akkor légvár

Vállalatunk több, mint tizenöt éve alakult, és azóta töretlenül munkálkodik a játékok, légvárak és rendezvények világában. Megalapulásunkkor még csak légvárak gyártásával, értékesítésével, valamint igény szerint légvár bérléssel is foglalkoztunk.

De ahogy telt az idő és múltak az évek, úgy változott ügyfeleink érdeklődése, igényei és kérései is. Ezáltal tevékenységi körünkön is változtattunk és több új játék bérbe adásával kezdtünk foglalkozni. Mindemellett ugyanúgy profilunk része maradt a légvár bérlés és értékesítés, de ügyfélvisszajelzések alapján, az innovációra is figyelmet kellett fordítani.

Így kezdtünk rendezvények szervezésével és lebonyolításával is foglalkozni és egyre több ügyfelünk igényelte új szolgáltatásainkat és termékeinket. Legtöbbször születésnapi bulik és gyereknapok megszervezésekor keresnek minket ügyfeleink, hiszen a gyerekek számára a legközkedveltebb játék a légvár, aminek mindig nagy sikere van a mai napig is. Ha Ön is épp gyereknapi zsúrt, születésnapi partit szervez gyermeke közelgő születésnapja alkalmából, forduljon hozzánk bizalommal! Mi vállaljuk a légvárak kitelepítését, felállítását, majd pedig szétszerelését és elszállítását is. Önnek csak élveznie kell a bulit!