Aki szeret sütni-főzni jól tudja, hogy az ízek nagyban függnek az edény milyenségétől is. A modern konyhák egyik legjobban kedvelt eszköze a kerámia bevonatos lábas. Használatával sokkal egyszerűbb és kényelmesebb a főzés. Nem beszélve a gazdaságosságról, ami további előnyöket kovácsol ennek a remek találmánynak. A kerámia bevonat rendkívül kemény, így nem karcolódik a fém evőeszközöktől sem. Nyugodtan használhat villát vagy kést, nemcsak fakanalat a főzéshez.
A tapadásmentes felületnek köszönhetően, elfelejtheti az odaégett ételt, nem kell többé ezzel küzdenie. A kerámia bevonatos lábas használatához nincs szükség a drága étolajra sem, mert az étel a saját levében megfő, illetve megpárolódik. Az alumínium révén, egyenletesen és gyorsan melegszik, függetlenül attól, milyen típusú főzőlapon használja. Legyen az gáz, elektromos, indukciós vagy kerámia főzőlap, az étel egyenletesen és gyorsan megfő benne. Az ergonomikus nyélnek köszönhetően, kényelmesen és biztonságosan emelheti az edényt, nem süti meg kezét a forró kerámia bevonatos lábas.