A gyors házépítés nem csak álom

Házak építésénél, ma már minden perc számít. Sajnos, ez járja manapság, pedig egyáltalán nem követendő elmélet. Akár mit is mond az építési munkát megnyerni kívánó kivitelező, figyeljünk oda rá, hogy a szükséges technológiai idők be legyenek tartva, mert hiába lehet rámenni, mondjuk egy beton alapra, attól még nem érte el a megfelelő szilárdságot, hogy házat építsünk rá. Ha ezeket az időket nem várjuk ki, bizony sok kellemetlen problémával fogjuk magunkat szembetalálni a következő években. Amikor átadják a gyönyörű, új házunkat, ez még nem látható, így örülünk, hogy gyorsan kész lett és minden részlete tökéletes. Majd szépen lassan megjelennek a repedések, leesnek a burkolati elemek, stb. Sajnos több ilyen esettel is találkoztam már.
Ettől függetlenül, valóban fontos lehet, hogy amiben csak lehet, időt nyerjünk, de ez inkább a munkafolyamatok elvégzésére (kapkodás nélkül), és nem a szükséges száradási, kötési idők kivárásának kihagyására vonatkozik.
Az egyik nagyon hasznos elem, amivel sok időt spórolhatunk és még a végeredmény minőségét is emelheti, a zsalukő használata. Ezzel az okos kis megoldással egy pillanatok alatt felépített és azonnal kiönthető zsaluzatot készíthetünk, melyet sokkal könnyebb jól kialakítani, mint a hagyományos zsaluzatot.
A zsalukő árak ráadásul nagyon kedvezőek, elvégre igen nagy mennyiségben használjuk fel őket. A másik tényező, ami miatt a szalukő árak alacsonyak tudnak maradni, hogy nagyon nagy mennyiségben állítják elő és az alapanyaguk sem drága, mivel betonból készülnek, hogy teljesen összekössenek a zsalu alapanyagául szolgáló betonnal. A zsalukő árak tehát alacsonyak használatuk pedig minden szempontból megéri. Ha a zsalukő árakra kíváncsi, keresse fel a budakeszi tüzépet!