Gyors és tökéletes védelem a kis autómnak!

Idén olyan szerencsém volt, képzeljétek el, hogy sikerült vennem magamnak egy olyan autót, amit már nagyon rég óta szeretnék. Valójában nem nagy szám, mert nem egy nagyon drága vasról van szó, a régi autómat eladtam és annak az árán bőven meg tudtam venni ezt.
A baj csak az, hogy ez egy cabrio, és mivel édesanyám autója áll a garázsban, neki az utcán a helye, illetve valahogy szeretném megoldani, hogy a meleg nyári hónapokon, amikor leveszem a kemény tetőt és a textil marad csak, az udvaron állhasson, valamilyen komolyabb védelemmel.
Mivel beállót nem szeretnék építeni egyelőre, ráadásul az nem is nyújtana megfelelő védelmet, arra gondoltam, hogy egy mobilraktárat vásárolok, vagy bérlek.
Kicsit körül is jártam a témát, és a mobilraktár helyett olyan címszót találtam, hogy mobilgarázsok. A mobilgarázsok száz százalékig arra a feladatra lettek kitalálva, amire én szánnám, így nem is kérdés, hogy megtaláltam a tökéletes megoldást.
Gyorsan fel is vettem a kapcsolatot a legszimpatikusabbnak tűnő céggel és kértem némi információt. Nagyon érdekes, hogy akár vásárlásról, akár bérlésről van szó, lehetőség van kocka kifejezéssel mondva, customizálni a felépítményt, tehát a saját elképzelésem szerint átalakítani a konténert, így nem csak tökéletes lesz, de szuper tökéletes, ha van egyáltalán ilyen! Azt hiszem, nem is kell többet mondanom, ami jó, mert megyek is megírni a megrendelést!