Ezek a nyári köröm színek: narancs, pink és piros!

Az ápolt, igényes körmök nagymértékben hozzájárulnak a vonzó megjelenéshez. Sokan vannak, akik profikra bízzák a műköröm elkészítését, de azok száma sem csekély, akik professzionális alapanyagok használatával otthon igyekeznek tenni körmeik széppé varázsolása érdekében. A Diamond Nalis minden korábbinál nagyobb népszerűségnek örvendő világmárka, amely nem csak a profik számára kínál színvonalas lakkokat, műköröm alapanyagokat és készülékeket, hanem gyakorlatilag bárkinek, aki érdeklődik a terület iránt.

 

A márka által szervezett, minden évben nagy sikernek örvendő éjszakai vásárok lehetőséget kínálnak arra, hogy akár 40 %-os kedvezménnyel juthassanak hozzá a körömmániások a kiszemelt darabokhoz, de az online kínálatban is megfizethető áron érhetőek el a kedvelt termékek. Műköröm készítés során nem csak az alkalom, de a személyiség függvénye is az, hogy milyen színek és formák kerülnek kialakításra, s rendszerint megvannak minden szezonnak a maga kedvenc árnyalatai. A nyári lakk színek között a narancs, a pink és a piros viszik a pálmát, melyek már önmagukban, élénkségükkel is a lüktető nyárias hangulatot, a hódítást és a vidámságot szimbolizálják.

Természetesen alkalomfüggő, hogy milyen színre esik a választás, hiszen vannak olyan események, melyek inkább a diszkrétebb színvilágot követelik meg. A hétköznapokban, az egymást érő fesztiválokon és szabadtéri rendezvényeken, valamint nyaralás idején viszont biztos, hogy az említett élénk színek jó választásnak bizonyulnak. Remekül kombinálhatóak a mostanság divatos maxiruhákkal, virágmintás darabokkal, s így minden ízében az életvidámságot sugallhatja a megjelenés.

 

Az igényes megjelenés szerves részét képező ápolt körmök nem csak magabiztosságot nyújtanak viselőjüknek, de alapvetően határozzák meg a rólunk kialakított képet. Megéri tehát odafigyelni a mindennapokban arra, hogy milyen színt választunk, de a folyamatos ápolásra és karbantartásra is ügyelni kell. Minőségi alapanyagok választásával hosszú távon is tartós csodák születhetnek a körmökön, s így nem fordulhat elő, hogy a lehető legrosszabbkor pattogzik le a körömlakk. A DN lakkjai idén nyáron is hódítanak, de kínálatukban már az őszi szezon újdonságai is széles választékban megtalálhatóak.