Exkluzív Elnett ENSH 120 elektromos bojler

Ha minőségi villanybojlert keresünk, akkor nézzük meg az Elnett termékeit! A megbízható gyártó nagyszerű termékeket kínál eladásra és biztos találunk árban és teljesítményben megfelelő darabot a számunkra.

Családi házak, lakások használati meleg víz ellátására tökéletes, felfűtési ideje nem haladja meg a három órát sem. Az Elnett ENSH 120 elektromos bojler 120 literes tartállyal rendelkezik. Hatékonyságát nagy térfogatának is köszönheti. A kezelése nem bonyolult és mindenki azonnal meg tudja tanulni. A kialakítása modern, esztétikailag nagyon jó választás. Az exkluzív vonalvezetésű Elnett ENSH 120 elektromos bojler jól fog mutatni az Ön otthonában is. A készülék biztonságosan működik, termosztáttal van ellátva, így nem melegszik túl és nem okoz égési sérüléseket.

Az Elnett ENSH 120 elektromos bojler kialakításánál vastag szigetelést használtak, ami megfelel az európai előírásoknak. Teljesítménye 1,2 W, míg az üzemi nyomása 8 bar. Vigyázzunk, hogy fürdőkád fölé soha ne szereljük fel, hiszen csak IPX4-es védelmi besorolással rendelkezik.