Egy hely ahol több ezer tapétából választhat

Közeledik az ősz, de még nem késő belekezdeni otthona újjávarázsolásának. Ne keresgéljen tovább, ha a szobái tapétázása mellett döntött. A Tapétacenter az a hely, ahol biztosan talál kedvére való tapétát, legyen az öntapadós, üvegszálas, gyapjúrostos, de akár fűrészporos, amit legközelebb csak át kell majd festeni.

A választékuk design-ban, színben és mintában is káprázatos. Számtalan katalógus áll a vásárlók rendelkezésére, akár a stílust, akár a témát, akár a gyártót tekintve. Ha valami nagyon exkluzívet szeretne, válasszon a Versace luxus tapéta katalógusból, amit a klasszicista stílusjellemez és bőséges arany mintázattal.

De a gyerekek szobájába is talál a gyerekek kedvére való, legyen az ovis vagy kamasz. Ha valami nagyon különlegeset szeretne, nézzen körül a skandináv design tapéták között is, de az olasz design-erek tapétái is igazán elegánsak és egyediek. A tapéták széles választéka mellett – főképp ha saját maga kívánja elvégezni a tapétázást – itt megtalál minden eszközt és szerszámot, valamint minden kiegészítőt pl. a díszléceket szegélyeket is. Sokéves tapasztalattal bíró szakemberek segítenek Önnek az eligazodásban és a választásban.