Duguláselhárítás Budapest X. kerület területén – ha a megelőzés és a házi praktikák sem segítenek

 

Ha duguláselhárítás Budapest X. kerület területén szükségessé válik, mert a megelőzés és a házi módszerek nem segítettek, nem maradt más, mint hogy hívja telefonszámunkat. Szakembereink 2 órán belül a helyszínre érnek, és profi felszereléssel gyorsan és tisztán elhárítják a dugulást.

Hogy mi vezet a duguláshoz? Sok esetben olyan apróságok, amikre nem is gondolnánk. Tudta, hogy a legtöbb háztartásban sokkal több tusfürdőt, tisztítószert, mosóport és mosogatószert használnak, mint amennyire szükség lenne?

A sűrű vegyszerek lerakódnak a csövek falára, habjukban pedig megrekednek a haj- és szőrszálak vagy éppen az ételmaradékok, ami makacs dugulássá fejlődhet, vagy marni kezdik a csövek falát, így keletkeznek a repedések. Ezért nagyon fontos a megelőzés.

Ha már bekövetkezett a dugulás, érdemes bizonyos házi praktikákkal próbálkozni. Például a szifont szét lehet szerelni és alaposan átmosni, ha a dugulás mélyebben van, öntsünk ecet és szódabikarbóna keverékét a csövekbe, hagyjuk állni, majd forró vízzel öblítsük le. De segíthet a bórax és a trisó is. Ha a bevetett házi praktikák sem segítenek, hívjon minket bátran, mi munkánkat a duguláselhárítás Budapest X. kerület területén tisztán és precízen elvégezzük.