Azért vagy cégvezető, hogy éjjel-nappal robotolj?

A munkatársak azokat a vezetőket tisztelik igazán, akik képesek inspirálni a dolgozókat, erőt sugároznak, és maximálisan tisztában vannak a szerepükkel. Egy igazi cégvezető mindig szenvedélyesen és elhivatottan végzi a dolgát.

Ha Te is így gondolod, és vezetőként szívesen hallgatod meg a hozzád hasonlóan leterhelt emberek tapasztalatait, tanácsait, akkor ismerkedj meg Piroska Gyula tréningjeivel és írásaival. A humor és az irónia segít a valósággal való szembesülésben, könnyebben fel tudod ismerni az erényeidet és megelőzni a hibáidat.

Vállalkozóként, cégvezetőként számos kérdésben nap mint nap kell jó döntéseket hoznod. Neked is kell egy jó stratégia, ha nem akarsz minden terhet egymagad cipelni. Neked is ugyanúgy szükséged lenne a magánéletre, mint az alkalmazottaknak. Ezt azonban csak a feladatok jó leosztásával, ügyes időbeosztással tudod elérni. Ha sokszor érzed, hogy jó lenne, ha egy nap nem 24, hanem mondjuk 36 órából állna, akkor hallgasd meg olyan ember tapasztalatait, aki már egy jó stratégia segítségével úrrá lett ezen az állapoton.

Ha nem azért vagy cégvezető, hogy éjjel-nappal robotolj, akkor hallgasd meg Piroska Gyula előadásait, mert tuti, hogy utána a munkádat hatékonyabban fogod végezni.