Az Inesa LED ár kedvező napjainkban

Ezek a fantasztikus termékek óriási fejlődésen mentek keresztül az elmúlt néhány évben. Az Inesa LED ár nagymértékben függ a változatosságától, mivel a fejlődésük folyamatos. Alkalmazásukkal a takarékosság egyáltalán nem jelent kevesebb fénymennyiséget, illetve zavaró fényviszonyokat. Az Inesa LED ár nem csak barátságos, de a termék kellemes színhőmérsékletű, valamint vibrálásmentes. A tartósságukat illetően tudni kell, hogy ezek a fényforrások akár 10-15 évig is eltartanak. Ez a hagyományos izzónál nagyobb összegű, befektetésként kezelve többszörösen megtérülő kiadás.

A 230 V hálózatra tervezett kellékeknek nem szükséges elektromos illesztés vagy trafó, egyszerűen be kell csavarni a régi helyére, és már világítanak is. Az Inesa LED ár nem túl magas, emellett elfelejtheti a teendőket vele kapcsolatban évtizedekre, csak felkapcsolni kell, nincs bemelegedési idő, azonnal teljes fényárral szolgál, és a villanyóra is csak lassan forog, szinte észrevétlenül pörög. Ez mind a benne található megbízható elektronikának köszönhető.

A megadott üzemidő után sem biztos, hogy kiég, általában tovább világít, bár kisebb intenzitással. Az E14 LED filament típusú kellékek abban hasonlítanak a hagyományos üvegbúrás égőkhöz, hogy a búrát nemesgázzal látják el, ebből kifolyólag 35 C-fok fölé nem forrósodik a búra. Folyamatosan fejlesztik ezeket, így újabbnál újabb darabok kerülnek az üzletek pocaira. Az E14 LED filament további nagy előnye még, hogy az adott szálaknak hála, a normál izzóknál megszokott látvány fogadja a felhasználót, amely sokkal természetesebb, mint a rengeteg fél vezetővel működő égőknél.

A technológiája a színhőmérsékletre is kihat. Az E14 LED filament izzóknak majdhogynem olyan színtartományú fénykibocsátásuk van, mint egy wolframszálas égőnek. Ennek a terméknek a fényhasznosítása 100 lumen/W fölötti, ami kitűnőnek számít a jelenlegi világítási technológiák között. Egyes gyártók V alakban, míg mások X formában helyezik el a szálakat. Ezek nagysága, hosszúsága és darabszáma összefüggésben van a fényforrás teljesítményével.