Az akril kád főbb előnyei

Egyeseknek már régóta nem tetszenek a tradicionális fürdőkádak, ezért fontolóra veszik a sarok kád megvételét. Legyen szó bármelyik típusról is, egy biztos, az akril kád mellett szükséges dönteni. Ez azt jelenti, hogy sokáig karcolásmentes és folt nélküli marad, amivel több évig garantált az új külső.

Miért előnyös hát a sarok akril kád? Főleg azért, mert ezzel kicsit egyedülállóbb hangulatúvá varázsolható a fürdőszoba. Azonban azt fontos tudni, hogy a beépítésének megvannak a maga előnyei és sajnos, pár hátrány is. A legfőbb pozitívum, hogy az akril sarok kád jóval kevesebb vizet igényel a feltöltéshez, mint egy normál fürdőkád.

Ez pedig azt jelenti, hogy a fürdés előtt nem kell olyan sokat várni, sőt, azt sem szabad elfelejteni, hogy a vízmegtakarítás is biztosított. Ez az akril kád egyfajta exkluzivitást rejt magában, ugyanis a valóban szimpla modellek is speciálisabban néznek ki, mint a megszokott, hagyományos fajták.

Ezekkel igencsak növelhető az adott helyiség imázsa. Az akril kád sarok változatát azért is kedvelik sokan, mert ez nagyobb felületet nyújt, amin elférnek a fürdőszobai kellékek.