Ami tetoválással kapcsolatos – Murguly Erika weboldala

Aki szeretné, hogy ne kelljen bajlódni minden reggel illetve napközben a smink helyrehozatalával, tartós sminket óhajtana és ezt a munkát gyakorlott szakemberre bízná, akkor a Budapest XIII kerületében lévő tetováló stúdióról nagyon sok információ található.

A tulajdonos, Murguly Erika weboldala felkeresésével minden előzetes információt megkaphat, valamint árakat is találhat a megfelelő menüpont alatt. Térképet is mellékeltünk az oldalon, illetve a megközelítési lehetőségeket. Mindezt a Kapcsolat menüpont alatt.

Ami pedig a legfontosabb, a telefonos illetve e-mail elérhetőségek. „Amikor dolgozunk, nem biztos, hogy fel tudjuk venni a telefont”, írja az oldalon. Ezért érdemes előre tájékozódni, hiszen Murguly Erika weboldala mindenre választ ad.

Előre egyeztetett időpontban lehet a különféle tetoválásokat elvégeztetni, illetve előzetes konzultáció alapján. A pontos folyamatot Murguly Erika weboldala tartalmazza. A sminktetoválásokon kívül, orvosi és hajtetoválás is igényelhető. Ezek árai is megtalálhatóak a honlapon.