A tökéletes íz élmény megalkotása

A plantpro egyik sikerterméke a különleges íz világú, rendkívül finom és egészséges kókusz és rizs kivonatú ital. A már megszokott minőségű, rendkívüli tisztaságú hegyi vízhez adott rizsszemeket először alaposan átválogatjuk. A válogatás után következik a macerálás, mely egy különleges áztatási folyamat. Ennek következtében a plant pro italához felhasznált rizsből az amilázok segítségével kivonatolódnak a tápanyagok és a kellemes, édeskés íz. Az így kapott finom elegyet kókusztejjel keverjük, hogy a lehető legjobb összhatást érjük el, mind ízben, mind állagában. A plant pro ital a szervezetre gyakorolt jótékony hatásában nem lehet kételkedni. 
A kész, tökéletesen harmonizáló, frissítő terméket végül UHT kezeléssel tesszük az élelmiszerbiztonsági előírásoknak is maradéktalanul megfelelővé, hogy az ezután csomagolt termék minden szempontból kiváló legyen.
Mindezt, természetesen úgy végezzük el, hogy a plantpro termékek gyártása során felhasznált extra víz és melléktermékek 100%-ban újrahasznosításra kerülnek, hiszen nekünk a természet megóvása legalább annyira fontos, mint a tökéletes, és legjobb minőségű alapanyagokból készített italaink. Nálunk csak a tökéletes az elfogadott!