A Pandora karkötő méretek pontos mivolta

pandora karkötő méretek
pandora karkötő méretek

A Pandora ékszerek sokak kedvencei, ami a szépségüknek és a modern jellegüknek köszönhető. Azonban, ha nincs egy praktikus útmutató, a Pandora karkötő méretek világában könnyen elveszhetünk. A brand ékszerkülönlegességei közül leginkább a karkötőket keresik a hölgyek, amelyeket típusuk függvényében igazán egyedivé lehet tenni a bájos charmokkal.

Az eredmény csak akkor lesz kifogástalan, ha precíz a Pandora karkötő méretek kiválasztása. Lássuk, hogy mire kell ilyenkor figyelni! Mivel modelltől függetlenül minden ékszer hossza centiméterben van feltüntetve, az ideális darab kiválasztásához a csuklóméretünk szolgáltatja az alapot. Nem tanácsos szorosan mérni a csuklót, vagy ha ez mégis így történik, akkor 1-2 cm ráadást kell rászámolni, hogy kényelmesen hordhassuk a kiválasztott kiegészítőt. Ha charmokkal szeretnénk díszíteni az ékszert, akkor a méretválasztásnál célszerű hozzáadni nagyjából 2 cm-t, mert az apró dekoratív medálok némi extra helyet igényelnek. Amennyiben a Pandora karkötő méretek így kerülnek kiválasztásra, majd pedig díszítésre, az eredmény tündöklően egyedi darab lesz.

A Pandora Momemnts karkötők esetében a tapasztalat azt mutatja, hogy ezek a darabok kissé merevek az első egy-két használatnál. Persze idővel ez változik, a szóban forgó kollekció darabjai 1 év alatt, akár 1 centimétert is nyúlhatnak. Ezért a Pandora karkötő méretek kiválasztásánál ezt a tényt is figyelembe kell venni. Az ekszer-elek.hu weboldalon nagy segítséget kapunk a választáshoz, tehát érdemes elolvasni a leírást. A méretek ideális meghatározása az ékszer kényelmes viseletét is biztosítja.