A Mediforte az otthoni egészségmegőrzésre is ad lehetőségeket

Mediforte.hu weboldalon olyan gyógyászati eszközöket is találhatsz, amelyekkel saját otthonodban is ápolhatod magad vagy szeretteidet. A Bemer készülék család számtalan terápiára alkalmas. Az otthonápolás szakértője mindenkinek elérhetővé teszi a különleges gyógyászati eszközöket. A Bemer terápiás eszközök bárki számára elérhetők, hiszen bérelhetők. A terápiákat bemutatótermekben ismerhetik meg az érdeklődők és a cég munkatársai segítenek a különleges terápiák összeállításában is. Betegeknek és egészségügyben dolgozó szakembereknek is kínálják a terápiás készülékeket.

 

A Bemer terápiás készülékek a következő panaszok esetén kiegészítő kezelésként alkalmazhatók:

  • sebgyógyulási zavar (krónikus)
  • csontrendszer és az izomzat krónikus, akár degeneratív megbetegedéseire
  • anyagcserezavar esetén (zsíranyagcsere zavar, cukorbetegség)
  • szervi működési elégtelenség esetén (májfunkció)
  • polineuropátia esetén
  • perifériás, artériás elzáródás esetén
  • krónikus fáradékonyság ellen
  • krónikus vagy akár akut fájdalmakra

 

A Bemer Classic alapkészüléket egyszerűen áttekinthető kialakítás ls könnyű kezelhetőség jellemzi, így akár otthonunkban is könnyedén használhatjuk. Kisebb alapfelszereltséggel rendelkezik, mint a Bemer Professional Set, de ugyanazokat az alapprogramokat ajánlja fel. Grafikus kijelzővel, két matrac applikátorral rendelkezik. Három beállított alapprogram található meg a készüléken, amelyek 10 intenzitási fokozatban és 2 verzióban is használhatók. A harmadik generációs készülék alvóprogrammal is rendelkezik. Ez nagyon fontos, hiszen a szervezet vérellátása teljesen másképpen szerveződik az éjszaka során.

 

A Bremer Professional készülék egy prémium kezelő eszköz, amely már nem csak a jelen technológiákat alkalmazza, hanem előre tekint és a jövőbeni fejlesztési lehetőségeket is kialakították benne. Ezt a Bremer készüléket is lehet bérelni, nem szükséges megvásárolni. A rugalmasan programozható készülék szintén érintőképernyős kialakítással rendelkezik és hasonlóan kényelmes megoldást nyújt, mint egy okostelefon. Két applikátort, azaz kezelőegységet egyszerre tud vezérelni más és más kezelőprogrammal. Ennek segítségével otthonunkban egyszerre akár két személy kezelését is meg tudjuk oldani, 10 intenzitás és 3 programcsomag áll az érdeklődők rendelkezésére. Összesen 9 féle 20 perces időtartamú program alakítható ki rajta. 6 és 10 óra közötti időintervallumban lehet rajta beállítani az alvóprogramot, amely szintén újítás a Classic modellhez képest.