A Hedue mérőkerék és kerekes távolságmérő a gyors és precíz mérések szolgálatában

A Hedue által gyártott mérőkerék és kerekes távolságmérő kínálatunkat bármely szakember számára ajánljuk. A precíz mérések ma már elengedhetetlenek az ipar több területén. Ha Ön is a precíz munkavégzés híve, akkor ezek a távolságmérők mindenképpen szükségesek a mindennapi munkavégzéshez. A kerekes távolságmérők egyetlen kerékkel rendelkeznek, de kínálatunkban digitális és mechanikus változata is elérhető.

03A Hedue mérőkerék méterben és centiméterben is kijelzi a távolságokat, de olyan speciális mérőkerék is akad kínálatunkban, amely még deciméter kijelzésre is lehetőséget biztosít. MR1, MR2, MR3 és MR6 mérőkerekek nagyon könnyűek, ezért a mindennapos használatot nagyon megkönnyítik. A mérőkerekek alig haladják meg az 1 kg-ot, így nem szükséges egész nap a terepeken nagy terheket cipelve végezni a kiírt munkafolyamatokat. Útburkolatok, járdaszegélyek esetén tökéletes megoldást nyújt.

Az útfelújítási munkálatoknál ezek a műszerek elengedhetetlenek. Némely típus praktikus hordtáskával is rendelkezik, így még szállítás közben sem kell azon gondolkodnia, hogy miként helyezze el úgy a raktérben, hogy sérülésmentesen érkezzen meg a műszer a helyszínre. Kapcsolható háttérvilágítás, digitális számláló, fogaskerekes közvetlen meghajtás, csak pár olyan funkció, amely bizonyára meggyőzi Önt arról, hogy erre a mérőműszerre bizonyosan szüksége lesz.

Érdemes webáruházunk teljes kínálatát áttekinteni mérőkerék és kerekes távolságmérő tekintetében, hiszen a mérőkerék mellett számtalan más mérőműszer is megvásárolható, amelyek az építőipar egyes részterületein hatékonyan alkalmazhatók. Nem érdemes sokat gondolkodni egy ilyen műszer megvásárlásán, hiszen az idő és a pontosság mindenkinek pénzt jelent.