A gumiszerviz árakat milyen tényezők befolyásolják?

gumiszerviz
gumiszerviz

Vannak olyan oldalak (mint például a gumidirekt.hu), ahol megnézheti, hogy min múlnak egy gumiszerviz árai. Modern Corghi gépparkkal várják az érkező ügyfeleket a Gumidirekt szervízében. Már nem szükséges órákat állni a szakadó esőben, amíg arra várunk, hogy elkészüljön végre az autónk. Kényelmes. ügyfélváróval és ingyenes wifivel várják a vendégeket. A gumiszerviz árak mindenhol eltérőek de egyáltalán nem mindegy, hogy az árak mögött milyen szolgáltatások rejtőznek.

 

A gumidirekt szervízét azoknak ajánljuk, akik szeretnek pontosan időben érkezni és nem szeretnek várakozni. Itt minden az előre egyeztetett időpontban zajlik, nem szükséges egy teljes napot a szervizelésre szánni. Az ügyfélszolgálattal pillanatok alatt lehet időpontot egyeztetni. Az átvizsgálás teljesen ingyenes, amely a következő szolgáltatásokat jelenti: kerék szerelés autóról le- és fel, a felnin lévő gumiabroncs cseréje, centrírozás ragasztott vagy felütős súllyal, szelep csere, amely lehet normál vagy rövid gumiszelep, szezonközi abroncs állapotfelmérés, ingyenes defekt javítás amennyiben mind a 4 db abroncsot a gumidirektnél vásároljuk meg. Láthatjuk, hogy már mennyit megtakarítottunk, amely végül nem elhanyagolható, ha az abroncsokra vetített kiadásokat tartjuk szem előtt.

A gumidirektnél állandóan akcióznak, így most a kiegészítő szolgáltatások között is találhatunk ingyenesen elérhetőket. A defekttűrő és verseny gumiabroncs szerelés felára 790 Ft kerekenként, az off-road gumiabroncs szerelés felára szintén ugyan ennyi, a kisteher szerelés felára 690 Ft kerekenként, a zárt közepű felni szerelés 2490 Ft/autó, a rejtett súly elhelyezés a küllő mögé, valamint a fekete felütős súly acélfelnihez pedig ingyenes, ajándékba adják. A Corghi gépparknak köszönhetően minden. egyes munkafolyamatot szakszerűen végeznek el a kollégák. A Corgi gépekből csupán néhány darab található meg Magyarországon. A szerelővas nélküli gumiszerelő gép a legmodernebb és a leggyorsabb, talán ennek is köszönhető, hogy oly kevés várakozási idővel tudják a szervíz szakemberei a munkákat elvégezni. A gép pontosan a defekttűrő gumiabroncsok és a nagy sebességű gumiabroncsok szerelésére lett kifejlesztve. A felnik egészen 30 colos méretig szerelhetők vele. A felniben a gépnek köszönhetően nem tudnak kárt tenni, hiszen érintésmentes kerékszerelőről beszélünk. Itt nincsenek befogó pofák, körmök vagy szerelővas.